Close
NEWSLETTER
Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τις εκδηλώσεις μας. Εγγραφείτε τώρα.

Ο βελονισμός σήμερα

Ηλίας Ι. Κωνσταντινίδης - Ιωάννης Η. Κωνσταντινίδης

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

 

  • Κατ'αρχήν θα βρείτε το θεωρητικό υπόβαθρο του βελονισμού. Αναπτύξαμε αυτο΄το κεφάλαιο με σεβασμό στην κινέζικη παράδοση, αλλά και με τη σκέψη στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός ιατρού που θέλει άμεσα να ασκήσει το βελονισμό
  • Συμπληρώσαμε αυτό το κεφάλαιο με τις θεωρητικές απόψεις ενός παγκοσμίως γνωστού δυτικού ιατρού, του Prof.Dr med. Helmut Nissel, από τη Βιέννη.
  • Δημιουργήσαμε από το μηδέν έναν άτλαντα με όλα τα σημεία του σωματοβελονισμού και των δεκατεσσάρων μεσημβρινών, αλλά και των extra σημείων, όπως και των παραδόξων μεσημβρινών και των τενοντομυικών μεσημβρινών. Ούτε ένα σημείο δεν έμεινε χωρίς περιγραφή!
  • Συμπεριλάβαμε στο έργο μας και το φαρμακοβελονισμό που ασκείται από τον ιατρό - χειρουργό Αχιλλέα Πιστοφίδη. Ο ανωτέρω υπηρετεί με συνέπεια την ομοιοσινιατρική, δηλαδή το συνδυασμό της ομοτοξικολογίας με το βελονισμό.
  • Επίσης σε αυτό τον τόμο θα διαβάσετεε το νέο κρανιοβελονισμό κατά Yamamoto και περιεκτικά τον κινέζικο κρανιοβελονισμό.
  • Το βιβλίο γράφτηκε σε ύφος φροντιστηριακό, όπως μιλάει κανείς. Στο περιγραφικό κομμάτι όμως, ο γραπτός λόγος εμπλουτίστηκε με εκφράσεις απλής καθαρεύουσας, λόγω λακωνικότητας και αρτιότητας.
Ο βελονισμός σήμερα Τόμος 1
*
€106,00 με ΦΠΑ
€95,40 με ΦΠΑ
(δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ)
Ο βελονισμός σήμερα Τόμος 2
*
€106,00 με ΦΠΑ
€95,40 με ΦΠΑ
(δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ)